תבשיל כרובית עם אפונה - כרמית סאסי
מנה צמחונית/טבעונית, או תוספת מושלמת לכל ארוחה.
1 כרובית בינונית
חצי שקית אפונה
1 בצל גדול
בלילה של הכרובית
1 ביצים
חצי כוס קצח
ומים עד לסמיכות
לטבול את הכרובית בבלילה לטגן ולשים ישר בסיר כם הרוטב שהכנו
לרוטב:
לטגן את הבצל
ואז.....
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
חצי כף חריפה למי שאוהב
כפית פלפל שחור
כף מרק עוף
2 כפות רסק
מלח לפי הטעם
למלא חצי סיר מים לשים את האפונה והכרובית
ובתאבון❤️
**********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments