top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

תבשיל עדשים כתומות וחלב קוקוס בסגנון הודי - אביגיל מייזליק


תבשיל עדשים כתומות וחלב קוקוס בסגנון הודי - אביגיל מייזליק

התבשיל הזה עשיר בטעמו ומלא תת גוונים של טעם פיקנטי ומרתק. ההודים אוכלים עדשים על בסיס קבוע והם מהווים מנת חלבון שמעשירה את התפריט היומי שלהם. זהו תבשיל צמחוני נפלא שיחד עם אורז בסמטי או מלא מהווה גם מנת חלבון מושלמת.


כוס עדשים כתומות 4 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית בצל אחד קצוץ דק רבע כפית צ’ילי גרוס 2 עגבניות בשלות, מגוררות כפית גדושה אבקת קארי חבילת חלב קוקוס איכותי 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים מלח ופלפל

בסיר בינוני שמים את השמן והבצל ומטגנים עד להזהבה.

מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד 2 ד’, מוסיפים את העגבניה המגוררת ומביאים לרתיחה, מבשלים 2 ד’ על אש גבוהה. מוסיפים את העדשים, הצ’ילי, הקארי, מלח ופלפל ו-3 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה למשך חצי שעה. מוסיפים את חלב הקוקוס והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה עוד עשר דקות. טועמים, מאזנים טעימים ומגישים. יפה וטעים לקשט את התבשיל עם מעט עגבניה מגוררת טריה וכוסברה קצוצה.








39 צפיות0 תגובות

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page