תבשיל פיקנטי שעועית צהובה תירס ואפונה עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט 3 כוסות שעועית צהובה קפואה במשך 6 דקות,
לחלוט 2 כוסות גרגירי תירס קפוא במשך 6 דקות,
לחלוט 2 כוסות אפונה עדינה קפואה במשך 4 דקות,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית אבקת זעתר חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הירקות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments