תבשיל פרגיות וירקות הודי - במטבח עם דיתוש
מטגנים בשמן זית חצי בצל גדול חתוך לפלחים עד שקיפות.
מוסיפים קוביות חציל, מלח, פלפל ותבלין קארי וטנדורי.
אחרי 5 דקות, מוסיפים קוביות קולורבי וקישוא, תרד קצוץ גס ושליש צרור פטרוזיליה ומעט כוסברה.
מערבבים מחית קארי (ירוקה/צהובה או אדומה) עם מעט מים חמים ומוסיפים לתבשיל.
מוסיפים 6 שיני שום פרוסות ועוד מים עד לכיסוי.
בינתיים מטגנים חצי ק"ג קוביות גדולות של פרגית בשמן בסוטאז' נפרד. 2 דקות מכל צד.
מוסיפים פחית קרם קוקוס ומערבבים.
מוסיפים לתבשיל ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
בתאבון ❤️ דיתוש
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments