top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

תבשיל שווארמה בלגן - במטבח עם דיתוש


תבשיל שווארמה בלגן - במטבח עם דיתוש


רעיון לתבשיל מהיר ומזין שכולל בתוכו את כל אבות המזון.


מצרכים:

מגש רצועות הודו שווארמה/או חזה עוף

בצל גדול קצוץ

2 קישואים קטנים חתוכים לקוביות קטנות(1 ס"מ)

2 תפוחא בינוניים חתוכים לקוביות קטנות(1 ס"מ)

כוס אפונה קפואה

מלח, פלפל

שום גבישי

בהאר(פלפל אנגלי)

מעט כורכום

שמן זית


הכנה:

לטגן את הבצל במעט שמן זית עד לשקיפות(כמה דקות) ולהוסיף את קוביות תפוחא.


לתבל וערבב. להמשיך לבשל כחמש דקות ולהוציא לקערה.


להוסיף מעט שמן אם צריך ולטגן את רצועות השווארמה מכל צד.


לתבל ולערבב ולהוציא לאותה קערה עם הבצל.


לטגן את קוביות הקישוא והאפונה כחמש דקות ולהוסיף את תוכן הקערה(בצל, תפוחא, שווארמה) ולערבב.

לתקן תיבול.


בתאבון ♡ דיתוש


***הולך יופי עם אורז או קינואה בצד או עם סלט ירקות עם שום ונענע יבשה.

********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page