תבשיל שעועית שחורה בובס מנומרת פלפלים בצבעים ובטטה טבעוני ללא גלוטן:
לבשל שעועית שחורה:להשרות 400 גרם שעועית בובס מנומרת עם חצי כפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן,
לבשל עד רכות(ללא מלח)לקרר,
במהלך הבישול נוצר קצף יש לכפות(עם כף)אותו למנוע לכלוך הכריים,
לטגן לציפס בטטה גדולה(500 גרם)בקוביות של 1 ס״מ,
לקרמל 5 בצלים:להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי כף פפריקה חצי כפית אבקת תימין 3 כפות סויה מעט צילי יבש גרוס 3 שיני שום כתושות חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 4 פלפלים בשלושה צבעים חתוכים לקוביות קטנות לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את קוביות ציפס הבטטה לערבב,
לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(ניתן להגיש עם ובתוך טורטיה(טאקו)ואו בבוריטו)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments