תוספת חובה לכל ארוחה סחוג ירוק בסגנון מרוקאי אין טעים כזה - השף מיכה כלפה
סאחקה לכדרה / סחוג ירוק
מצרכים :
קילו פילפל חריף כ-20 לערך
1 ראש שום גדול
צרור כוסברה
תבלינים :
כוס חד פעמית שמן קנולה
חצי כוס שמן זית
כף כמון
כפית גדושה מלח
חצי כפית פילפל לבן
רבע כפית הל טחון
מלח לימון או לימון חמוץ
אופן ההכנה :
1. את הפלפל שוטפים טוב. מורידים את הזנב חותכים לארבע ושמים בקערה.
2. את השום לקלוף ולשים בצלוחית.
3. במעבד מזון טוחנים קודם את השום להוסיף את הכוסברה ואז להתחיל להוסיף את הפלפל. לא לטחון למחית. כשהכול נטחן גס , להפסיק.
4. להוציא מקערת מעבד המזון לקערה רחבה. להוסיף את התבלינים ללא מלח הלימון או הלימון. לערבב טוב לשים בצינצנות זכוכית לשים מעל שמן ולאכסן במקרר.
5. צינצנת אחת שמיועדת לאכילה יש להוסיף לימון או מלח לימון לפי הטעם. לא לשים בכול הצנצנות. כוון שהלימון מקצר את חייו של הסחוג. בכול פעם שמתחילים בצינצנת חדשה יש להוסיף לימון.
תודתי היא לבשלנית שלנו זרי אזרזר על העזרה עם המתכון.
*********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comments