top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תגולדי מטעמים

תוספת מטריפה לכל ארוחה פוטטוס תפוחי אדמה קריספיים טעימים ברמות - גולדי מטעמים

תוספת מטריפה לכל ארוחה פוטטוס תפוחי אדמה קריספיים טעימים ברמות - גולדי מטעמים


9 תפוח אדמה גדולים - חתוכים לפלחים( לסירות) כל תפוח אדמה גדול חותכים לאורך ל8 חלקים. 1/4 כוס שמן זית

מיונז 3 - 2 כפות - לפי הטעם.

מלח - כפית שטוחה, לפי הטעם.

פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.

פפריקה - כף שטוחה,

או כף פפריקה גרוסה אדומה.

אבקת מרק - 2 כפות.

4 שיני שום כתושות .

1 כף גדושה קורנפלור.

1 כוס מלאה פירורי לחם מוזהבים.


אופן הכנת המתכון:

1. את תפוחי האדמה חותכים לפלחים-סירות, מרתיחים כ-10 דקות ומסננים.


2. בקערה מערבבים את כל התבלינים עם הקורנפלור (ללא פירורי הלחם! )


3. שופכים על תפוח האדמה- ללא פירורי לחם, ומכסים היטב את תפוחי האדמה בתערובת.


4. שמים את הפוטטוס בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בטורבו על חום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.


5. מוציאים, מערבבים בעדינות ומפזרים פירורי לחם מוזהבים בנדיבות, אם צריך תוסיפו עוד פירורי לחם.


6. ממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד להשחמה.


טעימי

בתיאבון

*********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽

.



פוסטים אחרונים

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page