תוספת שכולם אוהבים תפוחי אדמה בתנור בצורת מניפה והטעם שלמות - גולדי מטעמים
לחתוך פרוסה דקה לרוחב תפוחי אדמה, החתיכה תשמש אותנו בכל תחתית של תפוחי אדמה.
לאחר החיתוך עם שני שיפודים לפרוסות דקות, להקפיד לא לחתוך עד למטה של התפוח"א, מניחים בקערה המתאימה למיקרו עם מים חמים ל-10 דקות, על מנת לרכך את תפוחי האדמה.
בסיום לרוקן את הנוזלים בזהירות, לקחת את תפוח האדמה ולהניח בזהירות מעל חתיכת תפוח האדמה שחתכנו בתחילה.
תבלינים:
כפית מלח רגיל+ כפית מלח עבה.
פלפל גרוס לפי הטעם.
5 כפות שמן זית
1/2 כפית כורכום
לערבב היטב בקערה.
משתמשים במברשת של מריחת ביצה,
טובלים את המברשת ברוטב ומנסים להחדיר את הרוטב בין כל פלחי תפוח האדמה, כך שהכל יהיה עם התבלינים.
מעל הכל מוסיפים 8 שיני שום כתושות מעורבבות עם 2 כפות שמן זית.
לשפוך לכלי פיירקס עם נייר אפייה ולהכניס לתנור בחום של 200° ל-40 דקות
להסיר את נייר האלומיניום, להוסיף פטרוזיליה, שמיר כוסברה, כל אחד לפי טעמו, ולהמשיך בצריבת תפוח האדמה, לגוון שאתם אוהבים.
*********
מוצר מומלץ 💥
מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comentarios