תותים במילוי קצפת - אמונה בוארון
המצרכים:
20 תותים לא רכים
1 מיכל של שמנת מתוקה (אפשר גם קצפת צמחית)
100 גרם שוקולד מומס
אפשר להוסיף סוכר לפי הטעם (רצוי אבקת סוכר)
אופן ההכנה:
להסיר את גבעולי התותים הירוקים לשטוף ולנגב.
לרוקן את התותים בעדינות.
לחתוך שכבה דקה מתחתית התות כדי שהתות יעמוד יציב.
למלא את התותים בקצפת לטבול את התחתית בשוקולד מומס ולהעמיד אותם בכלי הגשה.
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments