תירס עם צמה על המנגל ואו פלנצה לל"ג בעומר,לקחת תירסים צעירים לחתוך את הקצה עם השערות(לא לקלף מהעלים),להרתיח מים(ללא מלח)להכניס את התירסים להרתחה נוספת של 8 דקות,לסנן ולצנן,לקלף את הקלח בארבעה כיוונים (לא לתלוש את העלים)ליצור צמה מהעלים ע"י קשירה של זוג עלים מכל כיוון לסירוגין,למרוח בשמן זית להניח על פלנצ'ה ואו מנגל לחרוך מעט מלח לפי הטעם להחזיק בצמה ובתאבון.הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!. ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם. ״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״ בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע. כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות. מענה מהיר וזמין על שאלות. אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם. ובבלוג שלי באתר המלצה. kobythesimplechef ובאינסטגרם.
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
Kommentare