תכוננו להתמכר עוגיות ריבה בטעם ילדות שכולם אוהבים - השף מיכה כלפה
הבצק הוא בצק פריך ( בצק 1.2.3. )
200 גרם אבקת סוכר.
350 גרם חמאה בקוביות קטנות ורכות.
600 גרם קמח
1.1/2 כפיות אבקת אפיה
2 ביצים
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכנסים : סוכר, חמאה, ביצים מערבבים מעט עד שהחמאה והסוכר מתמזגים
ואז מוסיפים ישר את הקמח והאבקת אפייה וממשכים לערבב עד שנוצר מעיין כדורי בצר קטנים.
2. אסור לערבב יותר מדיי כי זה יהרוס את הפרכות של הבצק.
3. מכסים את הבצק ונותנים לו מנוחה של שעה במקרר.
4. מרדדים את הבצק וקורצים צורות שרוצים.
5 בחצי מכמות העוגיות לקרוץ חור קטן במרכז , לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ 10 עד 13 דקות.
6. לצנן את העוגיות למרוח ריבה על העוגיה השלמה ואז לשים כפית ריבה במרכז ולחבר את זה עם העוגיה שעם החור באמצע
להדק ולהצמיד .
7 אפשר לפזר קינמון או אבקת סוכר מעל העוגיות.
*********
מוצר מומלץ 💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comentários