תפוא מעוכים עם פסטו ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע ללא גלוטן:
להכין שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע(מתכון אצלי בבלוג),
להכין ממרח פסטו שום קונפי(מתכון אצלי בבלוג),
לבשל 20 מיני תפו״א אדומים עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למעוך(לחצי גובה)במכה קלה עם תחתית של ספל,
למרוח עם מברשת שמן זית מתובל מבישול השום קונפי,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
להוציא למרוח על כל תפו״א חצי כפית ממרח פסטו שום קונפי,
להכניס חזרה לתנור ל15 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד חוסל בדקות)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments