תפוחי אדמה מעוכים - במטבח עם דיתוש
תוספת טעימה או ארוחה בפני עצמה.
קבלו תפוחא קריספיים, מעוכים ומלאי טעם.
המצרכים:
8-10 תפוח"א אדומים בינוניים קלופים
1/3 כוס שמן זית
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
פלפל ירוק חריף קצוץ(אופציונלי)
3 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
הכנה:
לבשל את תפוח"א בסיר עם מים ומעט מלח כעשר דקות/רבע שעה עד לחצי בישול.
לסנן ולשפוך את המים.
למעוך מעט את תפוח"א.
לסדר בתבנית עם נייר אפייה משומן.
לערבב את שאר החומרים בקערית
ולשפוך מעל תפוח"א באופן שווה.
להכניס לתנור ולאפות כחצי שעה בחום גבוה של 200 מעלות עד להזהבה ופריכות.
בתאבון ❤️ דיתוש
********
מוצר מומלץ❣️
פומפיה איכותית רב-תכליתית.
מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אפשרויות במכשיר.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בפייסבוק 👇🏽
Comments