תפוחי אדמה צלויים במייפל - אריאלה גולדמן
~ לקלוף ולפרוס 5 תפוחי אדמה גדולים לפרוסות ( אין צורך בבישול מקדים)
~ בקערה לערבב :
רבע כוס שמן זית
רבע כוס סירופ מייפל איכותי ( כוכב המנה)
מלח,פלפל שחור גרוס,כף גדושה פפריקה,כפית פלפל צ'ילי גרוס ( הצ'ילי והמייפל שידוך מושלם )
~ לעסות את תפוחי האדמה ברוטב,לסדר בתבנית עם נייר אפייה ( ללא כיסוי) , לפזר מעל ענפי רוזמרין ולתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ל 45-50 דקות ( תלוי בעוצמת התנור ) עד הזהבה וריכוך מושלמים.
Comments