top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

תפוחי אדמה צלויים במייפל - אריאלה גולדמן

תפוחי אדמה צלויים במייפל - אריאלה גולדמן


~ לקלוף ולפרוס 5 תפוחי אדמה גדולים לפרוסות ( אין צורך בבישול מקדים)


~ בקערה לערבב :

רבע כוס שמן זית

רבע כוס סירופ מייפל איכותי ( כוכב המנה)

מלח,פלפל שחור גרוס,כף גדושה פפריקה,כפית פלפל צ'ילי גרוס ( הצ'ילי והמייפל שידוך מושלם )


~ לעסות את תפוחי האדמה ברוטב,לסדר בתבנית עם נייר אפייה ( ללא כיסוי) , לפזר מעל ענפי רוזמרין ולתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ל 45-50 דקות ( תלוי בעוצמת התנור ) עד הזהבה וריכוך מושלמים.










5 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page