תפוחי אדמה קריספיים ומפנקים..
תוספת קלילה לארוחת צהריים בטעם מנצח שקשה להבדיל שהם עשויים בתנור ולא עברו טיגון.
*מרכיבים:* 10 תפוחי אדמה. 1/3 כוס שמן. 2 כפיות מיונז. 2 שיני שום.
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, צילי גרוס, פפריקה מתוקה וכורכום.
*לאופן ההכנה:* 1. לחתוך את תפוחי אדמה לרבעים יחד עם הקליפה. 2. בסיר עם מים וכף מלח לבשל את התפוחי האדמה כ-15 דקות עד לבישול חלקי ולא מלא. 3. בקערה יש לערבב את המיונז, השמן, התבלינים ושיני השום. 4. לאחר שתפוחי האדמה יתבשלו מעבירה אותם למסננת להוצאת הנוזלים. 5. לאחר הסינון מערבבת את התפוחי האדמה בבלילת הרוטב, יש לערבב בעדינות על מנת שתפוחי האדמה לא ימעכו. 6. על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה מניחה את התפוחי האדמה. 7. אופה בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.
תוספת מנצחת לכל ארוחה!!
Comments