תפוחים מסוכרים - אמונה בוארון
מתאים ליום העצמאות
המצרכים:
5 תפוחי עץ
5 מקלות עץ עבים
1 נייר אפיה
מד חום למדידת טמפרטורה
3 כוסות סוכר
1 כוס גלוקוזה
1 כוס מים
כמה טיפות צבע מאכל אדום (אפשר להוסיף לפי הגוון הרצוי)
אופן ההכנה:
לשטוף את התפוחים ולנגב היטב.
לנעוץ בכול תפוח מקל ולהניח בצד.
להרתיח את המים עם הסוכר עד שהסוכר נמס.
להוסיף את הגלוקוזה, לבשל כ-20 דקות תוך כדי בחישה מתמדת.
למדוד טמפרטורה כדי להגיע מינימום 150 מעלות.
לטפטף כמה טיפות צבע מאכל אדום להמשיך לבחוש עד שהבועות יצטמצמו.
להחזיק כל תפוח מהמקל לטבול בזהירות בסירופ, לחכות כמה שניות שיטפטף הנוזל המיותר ולהעמיד על נייר אפיה עד שמתקשה.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Commenti